5 седмична програма по благоденствие

12 октомври - 5 ноември 2015

online
Мечтаете ли да станете човек, който се гордее и се възхищава от себе си?
Искате ли да промените тотално начинът, по който мислите и се грижите за себе си и за тялото си?
Ако отговорът на въпросите по-горе е ДА, това е за вас!

През 2007 година започнах работа в софтуерна компания. Само след няколко месеца целодневно седене пред монитора започнах да търся начини да запазя красотата и тонуса на тялото си. След двуседмично ровене в социалните мрежи открих един от най-препоръчваните по фитнес форумите спортен клуб в София и започнах да тренирам с кондиционен треньор. За година и половина постигнах невероятни резултати с подходящо хранене и редовни тренировки. след като посветих много време и енергия на това все пак успях да постигна 12 % мазнини, което е най-препоръчителния процент за жени във фитнес средите и въпреки това ми липсваше нещо съществено. Независимо, че поддържах възможно най-добре изглеждащото тяло сред жените, които познавах, това не ме правеше радостна. Тогава разбрах, че ми липсва нещо много съществено. Освен храната и движението, аз слагах в тялото си още един елемент, за който не бях напълно осъзната - начина, по който мисля за него. Именно този компонент се оказа изключително важен, защото той допринасяше за най-привлекателното качество в една жена - самочувствието и увереността.

Каня всички, които са стигнали до тази задънена улица независимо дали срещате съпротива с начина, по който мислите за себе си или с постигането на конкретни цели, да се присъедините и заедно да преминем през програма за дълбока трансформация, която ще ви съдейства не само да свалите излишните мазнини и да придобиете полезни навици за хранене и движение, но и ще ви даде информация и напътствия за това как да се грижите за себе си чрез прилагане на полезни здравословни продукти и нови мисловни модели.

Програмата е с продължителност 5 седмици и крайната цел е да се увеличи усещането за благоденствие в собствените ни тела.

Какво ще получите:

1. В рамките на програмата ще получите три коучинг сесии с мен. заедно ще поставим конкретна цел, която искате да постигнете с телата си и в рамките на 5 седмичната програма по време на останалите две сесии ще ви съдействам да държите фокуса в целта си по време на програмата. след регистрация ще уточним кога точно ще се проведат те.

2. От 12 до 25 октомври ще имате възможност да се срещнете с консултанти в областта на здравословния начин на живот в областите хранене, движение, красота и в рамките на един час с всеки един от тях ще получите консултация за това какво можете да направите така, че да се грижите по-добре за себе си.

3. От 26 октомври до 15 ноември ще получавате дневен мотивационен мейл с утвърждения, които ще ви научат да говорите и мислите по възможно най-подкрепящия начин с телата си така, че да постигнете максимални резултати.

Гарантирам, че преминавайки през тази програма ще постигнете трансформация, за каквато не сте й мечтали до този момент.

Цената на програмата е 150 лева.


Краен срок за записване и заплащане: 10 октомври, 2015, 20:00.
Банкова сметка: BG19FINV91501015483666.
За контакти: Магдалена Георгиева, 0885858567, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., subject на мейла "Аз ОБИЧАМ моето тяло".

Бонуси: при регистирация до втори октомври получавате безплатно допълнителна коучинг сесия и достъп до 7 дневен курс по МАТЕРИАЛИЗИРАНЕ, който завършихме само преди два дни. за повече информация можете да прочетете тук http://on.fb.me/1MyIsm8.


С Любов,
Магдалена
 

 

Събитието във Фейсбук


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02