Партньорство - привлечи партньор, задръж партньор, живей в мир с партньор

12 септември 2015, 11.00-18.00

Зала "Дъга" на ул. "Дъга" 39А, Горна баня, София

Водещ: Петър Няголов

На 12 септ., събота, от 11.00 до 18.00 ч. ще проведа курса "Партньорство - привлечи партньор, задръж партньор, живей в мир с партньор".

Мястото е зала "Дъга" на ул. "Дъга" 39А в Горна баня, София.

Често се оказва, че да желаем добра портньорска връзка, да копнеем да бъдем обичани не е достатъчно. Нещо или някой в нас не е готов, не е достатъчно хармоничен, за да привлече точния човек в живота си или да живее в мир със съществуващ партньор. В курса "Партньорство" показвам на всеки участник тези модели, заедно намираме методи за тяхното преодоляване, а също получаваме техники за разтварянето им от Учителите. Работим по двойки, за да се единим със съществуващ или потенциален партньор. С помощта на висшите енергии отваряме чакрите, отговарящи за общуването и обмена, и ги зареждаме с любов. Активираме свещената женска енергия в жените и свещената мъжка в мъжете. Провеждаме специален ритуал за освещаване от Учителите на съществуваща или потенциална връзка. Това е курс-свещенодействие, в който разкриваме Себе си, за да открием Другия. Ще работя с всеки поотделно, ще проведем енергийни медитации и упражнения.

Курсът е предназначен за хора, които търсят подходящ партньор или за такива, които биха искали да хармонизират вече налична връзка. Можете да дойдете сами или с близкия си човек.

Водещ Петър Няголов.

Ето и един отзив:

"Най-напред искам да Ви благодаря за курса. За втори път посещавам Ваша практика и без следа от любезности искам да подчертая, че това е най-полезната и ефективна помощ, която съм получавала въобще досега. За мен Вашият метод работи - бързо и в дълбочина. С Ваша помощ осмислих свои модели на мислене и поведение, "видях" неща, които са били пред очите ми, но не съм ги осъзнавала. Усещах, че промяната се извършва на енергийно ниво и в съзнанието ми още в момента, а след курса процесът продължава с нови и нови открития всеки ден. Чувствам, че имам нужда от още едно посещение на същия курс, за да задълбоча работата, която свършихме. В този смисъл бих се радвала, ако по-нататък определите цена за повтарящи практиката :) Аз бих се възползвала отново. Още един път огромно благодаря."

Биляна

Цената е 75 лв., включва храна и напитки. За желаещи да повторят курса цената е 40 лв.

Записването става на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 0888001224.


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02