Семинар Когиталност

27-28 юни 2015, Пловдив

ул. Парчевич 2

 

Един уникален семинар, разкриващ безграничните човешки способности и потенциал… Когиталност – това е свободата да бъдеш истинският ти. А как да го постигнеш – открий отговора на семинар Когиталност, в който всяка пешка става цар!

Стойност на поканата: 89 лв.

За студенти, пътуващи от страната и пенсионери – 76 лв (13 лв отстъпка)

За записване и информация:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
тел: 0888 711 880; 0889 1 3434 1
Организатор за град Пловдив: Нели Михова, тел. 0894715334

http://mag-cogitalnost.com/index.php?route=product%2Fproduct&path=20_26&product_id=225

ПРОГРАМА

ДЕН 1

1. Информация, Енергия, „Материя“ и Мисъл...

Що е когиталност? Кратка разходка в миналото. Възможностите на водата. Мислещите растения и ле­витиращите камъни. Що е Хигс бозон и какво търсят в Церн? Илюзорна същност на сетивата и материята или… защо и как всичко се случва „единствено в наши­те глави“. Вселената като мисловност. Как и защо мо­жем да творим света, който ЖЕЛАЕМ – доказателства, филми и примери…

2. Вълни, взаимодействия, холограми. Материята като холограма. Съществуваме ли? Светлина и произ­ход. Вакуум и нулева точка. Сила на Казимир.

3. Пространство и време. Парадокс на близнаците. Пространство и време - илюзия, която е следствие от движението. Съвпадение­то на нула и безкрайност, на нищо и нещо. Когиталност и причини. Причинно-следствени връзки. Бутилка на Клайн - движение в покоя.

4. Емоция и Творчество…

Каква е уникалната свързаност между двете състояния? Емоционалното творене с любов (ЛЮБО­ТВОРЕНЕТО). Експеримент на Цайлингер. ДНК и промяна. Резонанс на Шуман.

5. ДНК – код на безгранични възможности…

ДНК - индивидуална честотна вибрация. Влияние на външни честоти върху ДНК и формата? Влияние на думите и емоциите върху ДНК. Лечение с думи и вибрации. Материалният свят като съвкупност от вълни и взаимодействия. Влияние на мислите върху ноосферата на земята. Контрол на стихиите и време­то. Акаша (действие, емоция и опит, случвали се някога във времето и пространството…) - от санскрит - „изначално вещество“, енергията на любовта, която създава всичко във Вселената… Вибрационно въз­действие върху ДНК структурите за отключване на творческите възможности…

ДЕН 2.

1. Що е Его? Егото представлява ментално защитно поле, върху която „наслагваме“ своите филтри(мироглед, базиран на опитност). Влияние на филтрите върху собствения ни потенциал и знание… Принципи на овладяване на филтрите.
ДЕН 2.

2. Сънищата – „царският път“ към себе си…

Сънища и тълкуване. Речник на собствените символи. Етимологията - ключ към индивидуалните пос­лания. Принцип на приложението. Ефективност от информацията…

3. Възможностите на Епифизата...

Практически упражнения за развитие на реалните възможности, които ни дава активирането на епи­физата. Как да ги използваме. Възможности и приложения. Телемпатия и лечение - да творим света и себе си с ЛЮБОВ... Левитация и протонно излъчване. Телекинеза.

4. Регресионна терапия (футуро-ретроспективна методика - ФРМ) и паралелни реалности:

Индивидуална работа (всеки го може). Премахване на страхове и причините за тяхното съществу­ване. Виждане в миналото или бъдещето. ФРМ като лечебна терапия. Ползи и следствия. Защо е въз­можен „погледа в бъдещето“… Паралелни светове и реалности. Принципи за пътуване във вре­мето. Един-Е-Ние в Когитал­ността. Медитация.

Още за теорията и практика “Когиталност” вижте в двучасовия филм “Когиталност – всичко, което Е!” – един филм, който “потроши всички възможни рейтинги в научно-документалното кино” /цитат от статия в kmeta.bg/: https://www.youtube.com/watch?v=hVR8pJ-rYu4

***Всеки участник получава диск с всички упражнения, които ще бъдат представени на семинара: 5 уникални медитации – 1. ДНК активация, 2. “Когиталност – връзка с всичко, което Е”; 3. Уводна и 4. Дълбинна медитация за навлизане във възможностите на епифизата (третото око); 5. Медитация с гърлено пеене за активиране на епифизата; основните клипове от презентацията, както и ; методика за постигане на (авто)регресия и (авто)прогресия – стъпки за реализиране на процеса (без хипноза)

Допълнителна информация и записвания:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
тел: 0888 711 880; 0889 1 3434 1


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02