Когиталност - всичко, което Е!

30-31 май 2015, Варна

ул. Хенрик Ибсен 5

 

Семинар, който те провокира да излезеш от рамките на невъзможностите

Кога?
30-31.05.2015г., от 9:30ч до 19:30ч

Къде?
Академия Когиталност, гр. София, ул. "Хенрик Ибсен" № 5

За въпроси, допълнителна информация и записвания, моля пишете на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
тел: 0888 711 880; тел: 0889 1 3434 1.
Покани може да закупите и на: http://mag-cogitalnost.com/index.php?route=product%2Fproduct&path=20_26&product_id=51


Теория от Когиталността - събраните парченца от пъзела на забравеното знание, стремяща се да провокира един нов начин на мислене у всеки... мислене, насочено към един-е-ние с останалите, с грижа за другия, със стремеж към ежедневно израстване и отдаване.
А за да се случи всичко това е нужно първо да разберем кои сме ние, от къде идваме и защо сме тук. Как да се свържем с вътрешното си Аз, да разтълкуваме информацията от сънищата, да овладеем Егото си, така че да можем да я приемем, да се изправим срещу страховете, с което те ще изчезнат и да разберем как можем и как създаваме реалността, в която живеем...а семинари Когиталност показват всичко това...

...споделено от участници в семинарите:
Митко, София: "Здравейте, приятели! Искам да изкажа своята Благодарност и Признателност към всички, които организираха и взеха участие в семинара "Теория от Когиталността", който се проведе от 1 до 3 май в София, ул. "Хенрик Ибсен" 5. Отново имахме възможността да научим (или по-точно да се пробудим за) много нови полезни неща, а също и да затвърдим вече научените. Заедно с това всеки сам може да провери в живота си, доколко получените знания работят на практика. За трите дена, през които се проведе семинара, успях да видя и да усетя забележителни промени и трансформации в себе си и в останалите участници. Имаше някои участници, които на първия ден дойдоха едва ли не с агресивно настроение, но на края на третия ден имах удоволствието да видя същите тези хора успокоени, усмихнати, радостни, весели и щастливи. Да, видях ги трансформирани. Всичко това е част от самите нас и се извършва в самите нас. На практика ние сме всичко и всички, и каквото става в другите, става и в нас, и обратното - каквото става в нас, става и в другите. Въпрос на избор е дали ще го приемем или не. Един от най-важните уроци, който научих на семинара (измежду всичките други - също толкова важни), това е ПРИЕМАНЕТО. Да приемаме себе си, другите и всичко, което е, е един от най-великите уроци, който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да усвоим, ако наистина желаем положителни промени за нас и за всички останали....."

Деси, София: "Семинарът ми хареса много. Получих много информация, дори повече от очакваното! А организацията е на много високо ниво!"

Таня, Русе: “......за 2 дни научихме за произхода на Вселената, влизахме в Акаша, правихме медитации, разтълкувахме сънища, правихме регресии, неща за които бях чела и слушала години на ред, а сега в рамките на 2 дни всичко това ми се поднесе по най- обикновен начин! Бях много впечатлена, защото и двамата лектори изключително много се раздаваха и правеха всичко от сърце."

Стойност на поканата: 144лв. + много подаръци
За студенти, пътуващи от страната и пенсионери – 131 лв (13 лв отстъпка)
Станете част от това позитивно събитие и получете като подаръци:
- 3 броя книги на издателство Когиталност с обща корична стойност над 32 лв:
- Тетрадка Когиталност за записки
- Диск с всички упражнения, които ще бъдат представени на семинара: 5 уникални медитации – 1. ДНК активация, 2. “Когиталност – връзка с всичко, което Е”; 3. Уводна и 4. Дълбинна медитация за навлизане във възможностите на епифизата (третото око); 5. Медитация с гърлено пеене за активиране на епифизата; основните клипове от презентацията, както и ; методика за постигане на (авто)регресия и (авто)прогресия – стъпки за реализиране на процеса (без хипноза)
- когитални подаръци-изненада
+ Неограничена консумация на разнообразие от сандвичи и други закуски, вода, топли и безалкохолни напитки

ПРОГРАМА

ДЕН 1.
1. Информация, Енергия, „Материя“ и Мисъл...
Що е когиталност? Кратка разходка в миналото. Възможностите на водата. Мислещите растения и левитиращите камъни. Що е Хигс бозон и какво търсят в Церн? Илюзорна същност на сетивата и материята или… защо и как всичко се случва „единствено в нашите глави“. Вселената като мисловност. Как и защо можем да творим света, който ЖЕЛАЕМ – доказателства, филми и примери…
2. Вълни, взаимодействия, холограми. Материята като холограма. Съществуваме ли? Светлина и произход. Вакуум и нулева точка. Сила на Казимир.
3. Пространство и време. Парадокс на близнаците. Пространство и време - илюзия, която е следствие от движението. Съвпадение¬то на нула и безкрайност, на нищо и нещо. Когиталност и причини. Причинно-следствени връзки. Бутилка на Клайн - движение в покоя.
4. Емоция и Творчество…
Каква е уникалната свързаност между двете състояния? Емоционалното творене с любов (ЛЮБОТВОРЕНЕТО). Експеримент на Цайлингер. ДНК и промяна. Резонанс на Шуман.
5. ДНК – код на безгранични възможности…
ДНК - индивидуална честотна вибрация. Влияние на външни честоти върху ДНК и формата? Влияние на думите и емоциите върху ДНК. Лечение с думи и вибрации. Материалният свят като съвкупност от вълни и взаимодействия. Влияние на мислите върху ноосферата на земята. Контрол на стихиите и време-то. Акаша (действие, емоция и опит, случвали се някога във времето и пространството…) - от санскрит - „изначално вещество“, енергията на любовта, която създава всичко във Вселената… Вибрационно въз¬действие върху ДНК структурите за отключване на творческите възможности…

ДЕН 2.
1. Що е Его? Егото представлява ментално защитно поле, върху която „наслагваме“ своите филтри(мироглед, базиран на опитност). Влияние на филтрите върху собствения ни потенциал и знание… Принципи на овладяване на филтрите.
2. Сънищата – „царският път“ към себе си…
Сънища и тълкуване. Речник на собствените символи. Етимологията - ключ към индивидуалните послания. Принцип на приложението. Ефективност от информацията…
3. Възможностите на Епифизата...
Практически упражнения за развитие на реалните възможности, които ни дава активирането на епифизата. Как да ги използваме. Възможности и приложения. Телемпатия и лечение - да творим света и себе си с ЛЮБОВ... Левитация и протонно излъчване. Телекинеза.
4. Регресионна терапия (футуро-ретроспективна методика - ФРМ) и паралелни реалности:
Индивидуална работа (всеки го може). Премахване на страхове и причините за тяхното съществуване. Виждане в миналото или бъдещето. ФРМ като лечебна терапия. Ползи и следствия. Защо е възможен „погледа в бъдещето“… Паралелни светове и реалности. Принципи за пътуване във времето. Един-Е-Ние в Когиталността. Медитация.
Медитация Когиталност – връзка с всичко, което Е!

Още за теорията и практика “Когиталност” вижте в двучасовия филм “Когиталност – всичко, което Е!” – един филм, който “потроши всички възможни рейтинги в научно-документалното кино” /цитат от статия в kmeta.bg/: https://www.youtube.com/watch?v=hVR8pJ-rYu4

Начало от 9:30ч до 19:30ч. Всеки от двата дни са предвидени 3 кратки паузи и обедна почивка от един час, които не са строго фиксирани и са спрямо нуждите на групата.

ЛЕКТОРИ:
ivomir– 51 г. – завършил физика (квантова електроника и лазерна техника) – СУ “Климент Охридски”. Писател, когиталист, обединител.

Eми Стойчева – 26 г. - завършила психология – СУ “Климент Охридски”. Редактор, когиталист, подредител.

 

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02