На Лазаровден: Свързване с три полета - на здравето, на изобилието и на любовта

4 април 2015, 11.00-14.30

Зала "Дъга", ул. "Дъга" 39А, Горна баня, София

Водещ Петър Няголов

 

Английският биолог Рупърт Шелдрейк първи заговаря за морфогенни полета. Морфогенното поле е единно съзнание, създадено от сходни живи същества, чрез което те общуват без да влязат във физически контакт. Всяка човешка дейност или състояние си има такова поле. Ако успеем да се прикачим към дадено поле, започваме да черпим от него. На Лазаровден, 4-ти април, ще проведа три групови сесии за свързване с три морфични полета - на здравето, на изобилието и на любовта. Здравите хора споделят общо съзнание, енергия, начин на мислене и това наричаме морфично поле на здравето. Изобилните хора също разделят обща психология, общи нагласи - това оформя полето на изобилието. Влюбените, обичащите, живеещите в хармония помежду си сътворяват морфогенното поле на любовта. Във всяко поле има под-полета, нива на съзнание. Ние ще се опитаме да се свържем с високите нива на всяко от трите полета с подходящи техники. И така на 4-ти април, последната събота преди Великден, в зала "Дъга":
11.00-12.00 ч. Свързване с Полето на здравето
12.15-13.15 ч. Свързване с Полето на изобилието
13.30-14.30 ч. Свързване с Полето на любовта
Ще работя с всеки поотделно и едновременно с цялата група, като същевременно участниците ще прилагат техники за свързване с полетата, които ще им предам.
Накрая ще обединим полетата, които сте приели, в Една енергия и Едно преживяване. Носете си кристал, няма значение какъв е по вид или големина, който ще заредим с енергията на обединените полета, така че да разполагате и с материален носител на общата им сила. Ще заредим и вода, която можете да изпиете или отнесете вкъщи.
Важно: Ще бъдат обединени само онези полета, с които разполагате, т. е. които сте приели.
Цена за участие в един сеанс: 20 лв.
Цена за участие в два сеанса: 35 лв.
Цена за участие в три сеанса: 45 лв.
Цените включват закуски и напитки.
Водещ: Петър Няголов
СЪЗНАТЕЛНОТО СВЪРЗВАНЕ С РАЗЛИЧНИ МОРФИЧНИ ПОЛЕТА Е МЕТОД, ГРАНИЧЕЩ С ФАНТАСТИКАТА, СТАНАЛ ВЪЗМОЖЕН В НОВОТО ВРЕМЕ И НОВИТЕ ЕНЕРГИИ. НО ЗА ДА РАБОТИ НАЙ-ДОБРЕ, ТОЙ ТРЯБВА ДА Е ПОДКРЕПЕН СЪС ЗАДЪЛБОЧЕНА РАБОТА ЗА САМОРАЗВИТИЕ И САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ.
А ето и един отзив за възможностите на полетата. Той е от Мария Богданова, която участва в първото провеждане на тези настройки. Мария е стоматолог по професия: "Минали са само 2 дни от курса за 3-те полета. Когато се свързахме с Полето на здравето аз бях излекувана от упоритата хрема, която ме мъчи от 5 дни. Факт е, че просто хремата ми секна от силната енергия, която ме заливаше отвсякъде и главно аз имах усещания в главата си, всичките ми синуси се бяха изпълнили с топлина и престанаха да произвеждат течности. На следващия ден реших първо да се свържа с това поле и после да започна работа. Не знам дали пациентите ми усешат нещо по-различно. А пък Полето на любовта е най-прекрасното поле, в което пребиваването е блажено. Благодаря за връзката с трите полета."

Записването за "Свързване с три полета" става на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 0888001224.

Събитието във Фейсбук

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02